Kunskap

Kreativitet

Självkänsla

Välkommen till Rudolf Steinerskolans hemsidor. Här får du en inblick i skolans vardag. Hör av dig om du undrar över något - vi svarar mer än gärna på frågor!

 

Skolan och lärarna bör stå säkert i nuet, just för att de har förankring i människans, världens och historiens process.

Nu börjar en regelrätt skolning av tänkandet, grundad på noggrann iakttagelse och fördomsfrihet. Det som förut i stor utsträckning uppplevdes som vackert och fullt, spännande och roligt, kompletteras med genomskådlighet och sakligt omdöme. Forskarens hållning är idealet för eleverna under resten av skoltiden.

Mån
18.9
08:30
Lör
30.9
09:00

Mikaelsfest

I Mikaelsalen, Lärkträdsvägen 6
Lör
30.9
09:00
Fre
6.10
14:00

47786_t.jpg

Framtidsseminariet den 16 januari

Lärarkollegiet bjöd in till ett framtidsseminarium lördagen den 16 januari 2016. Den andra delen av seminariet blir lördagen den 12 marsLäs mera »
47785_t.jpg

Det tvärkonstnärliga projektet

”Flykten” / Ett tvärkonstnärligt projekt 2016 i Rudolf Steinerskolan i Helsingfors.Läs mera »
47784_t.jpg

Restaurang Rudolf

I det egna köket tillreder vår husmor Tuija maten från början till slut. Vi äter ekologiskt, närproducerat och etiskt - något vi är stolta över!Läs mera »

 Restaurang Rudolf

Matlistan för vecka 38: ​

18.9 Måndag

Broilerrisotto (M,G)

Kidneybönrisotto (V,G)

 

Havregrynsgröt (V,G)

 

19.9 Tisdag

Tonfisksås (M,G)

Tomat-kikärtssås (V,G)

Fullkornpasta (V)

 

Fyrkornsgröt (V)

 

20.9 Onsdag

Grekisk feta-potatisgrätang (L,G)

Hirs (V,G)

 

Hirsgröt (V,G)

 

21.9 Torsdag

Nackkorvsoppa (M,G)

Röktofusoppa (V)

Rågbröd (V)

Bärsoppa (V,G)

 

Råggröt (V)

 

22.9 Fredag

Köttbullar i gräddsås (L)

Sojabullar i gräddsås (L)

Ångkokt potatis (V,G)